Aika
laittaa latva-artisokat tulemaan, että voi alkaa haaveilla sadosta.
Vuonna 2013 latva-artisokat kasvoivat kohisten ja kukat pisteltiin
parempiin suihin juhlallisin menoin. Sen jälkeen on pitänyt yrittää
hillitä lajien kirjoa ajan ja käännetyn maan puutten vuoksi. Tänä vuonna
saa olla niin hillitön kuin huvittaa, kun suurimmat rakentamiset ja
remontit on tehty. Yksi rakennus pihalle vielä nousee: kasvihuone. Sinne
on tarkoitus laittaa gazpachon ainekset eli kurkku, tomaatti, chili ja
paprika. Viileän tulisen keiton voi jo melkein maistaa. Näinä talvipäivinä, kun ei vielä huonot säät, tuhohyönteiset, taudit tai rikkakasvit vaivaa.
Wau, olet saanut herkusta upean kuvan <3
VastaaPoistaKiitos! Ne ovat niin komeita (jos kasvavat), että ajattelin laittaa niitä myös kukkapenkkiin.
Poista