lauantai 30. tammikuuta 2016

Aika laittaa latva-artisokat tulemaan, että voi alkaa haaveilla sadosta. Vuonna 2013 latva-artisokat kasvoivat kohisten ja kukat pisteltiin parempiin suihin juhlallisin menoin. Sen jälkeen on pitänyt yrittää hillitä lajien kirjoa ajan ja käännetyn maan puutten vuoksi. Tänä vuonna saa olla niin hillitön kuin huvittaa, kun suurimmat rakentamiset ja remontit on tehty. Yksi rakennus pihalle vielä nousee: kasvihuone. Sinne on tarkoitus laittaa gazpachon ainekset eli kurkku, tomaatti, chili ja paprika. Viileän tulisen keiton voi jo melkein maistaa. Näinä talvipäivinä, kun ei vielä huonot säät, tuhohyönteiset, taudit tai rikkakasvit vaivaa. 





2 kommenttia:

  1. Wau, olet saanut herkusta upean kuvan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne ovat niin komeita (jos kasvavat), että ajattelin laittaa niitä myös kukkapenkkiin.

      Poista