maanantai 12. syyskuuta 2011

Palstakausi alkaa kääntyä kohti syystöitä. Toistaiseksi ollaan kuitenkin keskitytty vielä sadonkorjuuseen. Papu, kurpitsat ja peruna jätettiin vielä kasvamaan, sillä kausi on ollut sen verran satoisa, että pakastin paukkuu ja kellaritonta huimaa. 

Erikoisherkku latva-artisokat keitettiin sitruunalla maustetussa vedessä ja syötiin yksinkertaisin menoin. Maissit järsitään haudutuksen jälkeen suolan ja voin kera. Bataattisatoa (2 tainta, 800g) ihastellaan vielä. Pöydällä kypsyvien tomaattien kanssa ollaan kiipelissä. Reilu kilo muhii jääkaapissa etikan, sokerin, neilikan ja sinapinsiementen kanssa purkeissaan. Toivottavasti maku ei vastaa ulkonäköä. 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti