perjantai 15. huhtikuuta 2011Taimet ottavat päivittäin tuntumaa ulkoilmaan parvekkeella. Tässä erässä näyttäisi olevan ahtaalla kasvavat Out door girl -tomaatit, munakoiso, vesimelonit ja latva-artisokat. 


Palstalaiset ottivat uppoavan, noin Hai-saappaallisen, tuntuman tänään märkään maahan ensimmäisen kerran. Krookukset ja tulppaanit pyrkivät jo ylös maasta, mutta kukkaloisto lienee parhaillaan viikossa. Naapurin raparperit olivat omiamme virkumpia ja mustikat uivat verrattain syvässä sulamisvesilammikossa. 


Palstavierailusta innostuneet apulaiset taisivat latvoa latva-artisokkaa kotiinpaluun kunniaksi. Kissa on tikannut muutamat purjot, mutta nämä taisivat mennä aivan toisiin suihin. Mutta ehkäpä luonto ohjasi tikanpojan puuhun...sillä ilmeisesti se on vain hyväksi. Aika näyttää saammeko harvennuksesta huolimatta maistella myös niitä kukkamykeröiden herkullisia suojalehtiä.


2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan oltu myös ulkoilutushommissa! Ja huomasin takapihalla helmililjan pukkaavan kukkaa.

    VastaaPoista
  2. Sipulikukkien aika on kyllä hienoa! Meidän palsta on tosin niin kaukana, ettei omista kukista juurikaan pääse nauttimaan. Onneksi on internetin ihmeellisyyksien maailma http://youtu.be/Cz3wscJMbuo.

    ps. latva-artisokan latvoja oli kuin olikin kissa eikä lapsi. Tänään se jäi kiinni itse teossa.

    VastaaPoista