maanantai 30. elokuuta 2010

Kurpitsakokeilu sujui yli odotusten ja sille varatun tilan. Mustikka meinasi jäädä tukehduksiin innokkaan karkulaisen tiellä.

 


















Lajina butternut ja kasvina kurpitsa oli tuntematon, joten kerran jos toisenkin piti ottaa netti avuksi. Ni mikäs kurpitsa se nyt olikaan? Olikos sen tarkoitus olla vihreä vai oranssi? Millon se niinku on sitten kypsä syötäväksi (ilmeisesti silloin, kun sen kanta alkaa muuttua ruskeaksi)? Mitä ihmettä siitä sitten tehdään ruoaksi?


No.. ensimmäinen kurpitsa on tuotu kotiin. Ja pistetty pataan. Laitoimme puolikkaasta keittoa ja toisen puolen kanssa täytyy laittaa taas syynäten ihania reseptejä. Tässä räkänokillekin maistuneessa keitossa oli currya ja muskottipähkinää. Seuraavaksi haetaan kurpitsan kaveriksi inkivääriä tai sitten laitetaan joku makea herkku...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti