torstai 10. maaliskuuta 2011
Latva-artisokat on siirretty parempiin multiin nauttimaan yksiöistään. Hienoja ovat nuo latva-artisokan taimet. Muhkeita ja kaunislehtisiä. Toisaalta rumaa tainta ei taida olla olemassakaan. 


Hujoppi-purjoille pitäisi tehdä myös vähän koulintaa. Ne eri hienot yksinäiset seisojat näyttäytyy kirjaviisauden valossa vähän honteloina taimina. Viime vuonna, ilman kirjain tuomaa tietoa, niistä olisi voinut nauttia vapaammin juuri sellaisina kun ne on. Sama on munakoisojen ja paprikoiden kanssa. Nyt ne nököttää kyllä elossa, mutta ne ottavat niin hitaita edistysaskeleita, että mietityttää, josko ne olisivat lakanneet kasvamasta. Typerät taimikasvatustermit häiritsee esteettistä elämysmatkaa! Täytynee olla kärsivällinen ja luottaa elämään.


(Tuo alla oleva hidaskasvuinen taimi voi olla munakoiso tai paprika. Mene ja tiedä. Jäi kyltitys tekemättä ja niiden sirkkalehdet on kyllä todella samannäköiset. Varressa on vähän värieroja. Mutta hätäpä ei ole tämän näköinen, kunhan tuottavat hedelmää niin pääsevät joka tapauksessa samalle pannulle herkkuun nimeltä ajapsandali eli Georgialaiseen munakoisomuhennokseen.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti